Allmänt

  Kokoschiagröt med hallon

  God morgon vänner ♥

  Vi hade måndagsmys igår jag och Pelle. Vi hade inte setts på över en vecka då jobb och plugg har kommit emellan (och inte ses vi mycket veckan som kommer heller) så därför passade vi på att göra måndagskvällen lite extra speciell. God mat, efterrätt, film och massa kramar ♥

  Idag är det jobb i gymmet blandat med PT-online som gäller för min del och jag har packat väskan med lunchlåda och mellanmålslådor.

  I lunchlådan hittar ni basilikabakad kyckling med kokos- och ananasris och i mellanmålslådan kokta ägg, hemmagjord proteinbar, keso, nötter och äpple. Maten är viktig och nu kommer jag ha massor med energi till att köra slut på både kunder och mig själv 🙂

  Till frukost idag smaskar jag på kokoschiagröt med hallon här i soffan. Gröten serveras med skivad banan, kiwi, fikon, torkade tranbär, mer hallon, kokoschips och såklart rawtella 🙂

  Mums ♥

  IMG_9640

  IMG_9645

  Ingredienser:

  • 1 dl kokosmjölk
  • 1/2 dl vatten
  • 2 msk chiafrön
  • 1 msk hallonpulver (hallon går också bra)
  • 1 krm vaniljpulver

  Blanda alla ingredienser och låt svälla till en gröt under natten! Ta ut och servera med dina favorittillbehör – ett hett tips är rawtella och kokoschips!

  Så otroligt gott! 

  IMG_9642

  IMG_9647

   

  Hoppas ni får en fin tisdag!

   

  Kram / Emma.

  10 svar till “Kokoschiagröt med hallon

  1. Gabriella skriver:

   Hur gör du med kokosmjölken när du endast använder en deciliter? Hur länge håller sig en öppnad burk? 🙂

   1. Emma skriver:

    Jag hade i maten igår så då blev det över. Annars står sig kokosmjölken i typ 3 dagar och då brukar jag använda den till bakning och matlagning när jag ändå har en som är öppnad 😀

  2. Låter som en bar start på veckan med mys och härlig frukost! Rawtella lät fruktansvärt gott…

   1. Emma skriver:

    Ja det var inte så dumt 🙂 Du måste testa rawtellan, den är sååå himla god 😀 Mums!!!

  3. Alexandra skriver:

   Vart köper man chaifröna? Jag har försökt googla fram fysiska butiker (såsom typ life) att handla i men endast hittat internet sidor som säljer chaifrön.. skulle så gärna vilja test men orkar inte betala frakt varje gång 😀

   1. Emma skriver:

    Finns både på Ica och Coop 🙂 Välsorterade butiker såklart, kolla bland andra frön! Annars från i butiken om de inte kan ta in, det brukar inte vara några problem 🙂

  4. elly skriver:

   Kan du berätta lite mer om rawtellan? 😀 kram

   1. Emma skriver:

    Absolut, jag fixar ett inlägg om den 😀

  5. Marika skriver:

   Tack för en grymt inspirerande blogg! Jag går nog in varje dag och söker inspo och tips! Älskar dina gröt förslag! Imorse blev det kokoschiagröt med bananhallonblåbär-och jordnötssmör mos till! Du är en riktig inspirationskälla och du får allt att se så gott och nyttigt ut! Kan inte du tipsa mer om skogsträning som jag blev inspirerad av när jag hittade dina övningar! Brukar köra egna cross pass med löpning där jag varvar olika styrkeövningar mellan kilometrarna löpning! Nu när det är vår och allt! Tack för din grymma blogg! Du har hjälpt mig att hitta till råvarubutiken.se och fitnessguru.se!

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.