Emma Barremyr

Kokoschiagröt med banan och vanilj

God morgon ♥

Idag passade jag på att ta mig en sovmorgon eftersom jag kommande två dagar börjar åtta på jobbet uppe i Torsby. Jag passade även på att njuta av en mysfrukost i soffan framför Nyhetsmorgon. Idag ska jag pyssla och ta det lugnt här hemma för i eftermiddag åker jag nämligen upp till Torsby igen och blir sen där en hel vecka för jobb (två 13-timmarspass och två 24-timmarspass ska betas av). Och efter den veckan har jag bara två pass kvar där uppe i mars och dessutom sex lediga helger på raken. Wiiiieeee! Det kommer alltså blir värt med en intensiv vecka nu – för sen kommer jag kunna lägga allt fokus på mitt eget företag och mina fantastiska kunder! Jag älskar båda mina jobb och att jag kan kombinera dem så bra ♥

Frukosten blev chiagröt idag igen – med banan och vanilj! Denna underbara, krämiga gröt som blir så söt och god av banan att den lika gärna skulle kunna passa som en efterrätt! Med en topping av mjuk och söt mango, mogen kiwi, frysta hallon, passionsfrukt, kokos och rawmio blir den oslagbar!

Baaaam!

IMG_9447

 

Ingredienser:

Mosa bananen och blanda ihop med chiafrön, kokosmjölk och vaniljpulver. Låt svälla en stund eller under natten.Jag serverade sedan med passionsfrukt, hallon, kiwi, mango, riven kokos och krämig, underbar rawmio.

Mums!

 

IMG_9448

 

Nu ska jag fortsätta onsdagsmorgonen med att jobba med mina online-kunder ♥

Ta hand om er och ha en fin onsdag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej Emma! Tack för en fin och inspirerande blogg!
    Jag undrar vilken sorts kokosmjölk du använder till chiagröten?

    MVH Maria

stats