Frukost - yoghurt/smoothie

  Glassig smoothie med tropiska smaker

  God morgon ♥

  Idag har jag vaknat upp hos mamma och pappa i Torsby! Jag är dock ensam hemma med hundarna så morgonen har varit lugn och skön med frukost och jobb i soffan. Jag har precis betat av dagens PT-onlinejobb och ska snart stänga ner datorn för dagen. Tänkte åka till gymmet en sväng och sedan hälsa på farmor och farfar innan jag börjar jobbet vid 16.00 i eftermiddag. Ett långt 24-timmarspass står på schemat så därför laddar jag med ledig tid fram tills dess!

  Jag har snöat in på gröt, alternativt smoothie och smörgås med stekt ostägg till frukost och idag blev det, det sistnämnda! Jag fann en påse med ”smoothiefrukt” i mammas och pappas frys som jag mixade ihop med havremjölk och frusen banan. Toppade sedan med passionsfrukt som satt som pricken över i:et! Mumma!

  Ingredienser:

  • 1 påse smoothiemix <– (klick)
  • 1 frusen banan
  • 2 dl havremjölk

  Mixa ihop alla ingredienser medans frukten fortfarande är frusen till en glassig konsistens! Det blev supergott 🙂

   

  Vad äter ni till frukost idag? 

  Maila bild med bloggadress/ instagram till [email protected]!

   

  Kram / Emma.

  10 svar till “Glassig smoothie med tropiska smaker

  1. Sofie skriver:

   För mig blev det en skål med glutenfri havregrynsgröt med blåbär och hallon, ett ägg och kanel 🙂 Supergott och smidigt att fixa till på jobbet!

  2. Frida skriver:

   Kanske är en privat fråga, men tänkte att det är värt att testa fråga iallafall. Hur mycket pengar lägger du ner på mat till bara dig själv i månaden? Jag själv älskar att frossa bland lifeprdukter, olika mjöl, nötsmör av alla slag och frukt. Dock drar det ju iväg fruktansvärt snabbt, och märker att du använder väldigt ”dyra” prudukter så skulle vara kul att veta. 🙂

   1. Emma skriver:

    Skriver om det i ett inlägg! Håll till godo 🙂

  3. Vickan skriver:

   En dum fråga kanske. Men håller verkligen mixern/stavmixern för frusen frukt?

   1. Emma skriver:

    Nej det tror jag inte, jag använder inte stavmixer utan mixern till den här –> http://www.bosch-home.se/produkter/matberedning/k%C3%B6ksmaskiner/MUM84MP1.html?source=browse

  4. Tina skriver:

   VAd har du för mixer? Min vägar mixa is fast jag i butiken såg, när jag letade efter ny, att den skulle klara det!

  5. Felice skriver:

   Hej Emma!

   Tack för att du delar med dig av alla recept och positiva energi! Jag undrar precis som en annan Frida hur mycket din kost kostar ungefär, vet att det är personligt men det skulle vara bra fr mig att veta då jag är jättesugen på att ändra min livsstil och äta hälsosamt. Jag undrar därför också om inte du skulle kunna berätta vilka livsmedel som ingår i din matkasse (som du alltid har hemma) och vart du handlar och kanske vilka märken du rekommenderar då det finns hur många olika märken som helst.

   Tack återigen för en fantastisk blogg som inspirerar massor!!

   1. Emma skriver:

    Jag kan ta upp det i ett inlägg! Håll till godo 🙂

  6. Maja skriver:

   Du har den absolut bästa bloggen!!!!!

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.