Emma Barremyr

Vardagslyxiga ägg och tunnbröd med mangosylt och keso

God morgon tisdag 
 
 
Jag startar tisdagen med stekta paprikaägg med örtsalt + ett hembakat sötpotatistunnbröd med keso, mangosylt och kanel.
 
För paprikaägg: smält smör i en stekpanna och lägg i två paprikaringar. Kläck i två ägg och stek på medelhög värme tills äggen stelnar (eller om du ar bråttom, som jag hade idag så vänder du på dem efter halva tidne och steker på båda sidor). Krydda med örtsalt. 
 
Vardagslyxiga ägg – det gillar vi! Ellerhur? 
 
Mangosylt gör de genom att micra tärnad mango i ca 2 minuter på högsta effekt. Ta ut och mosa – vips, söt och god mangosylt som smakade mums på tunnbrödet tillsammans med keso och kanel!
 
 
 
 
Nu är jag taggad för en ny dag med jobb och träning i en härlig blandning. Träning både för min egen del och för kundernas del! Kuuuul 😀
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    Mycket trevlig och inspirerande blogg för alla tillfällen 🙂

    Önskar dig en bra dag!

    Svar:
    Tack snälla! Desamma till dig! 🙂
    Emma Barremyr
  2. Matilda

    Hej! Är så glad att jag har hittat din blogg med alla härliga recept med fina bilder. Älskar havregrynsgröt, keso och kvarg så dina tips är perfekto 😉 gjorde gröt med den där "ballerinasåsen" till, mums! Har du instagram också?:)

    Mvh

    Matilda

    Svar:
    Hej! Vad glad jag blir av att höra det! Mums, ballerinagröten är en av mina favoriter 😀 Yes, på instagram heter jag emmabarremyr 🙂
    Emma Barremyr
stats