Emma Barremyr

Blog Award

Hej vänner 

Maja gav mig en Blog Award, vilket känns jättekul, tack snälla! Jag svarar på nedastående nio frågor och skickar den sedan vidare till fem andra bloggar. Meningen är alltså att de som får den också ska svara på frågorna och skicka vidare till fem andra bloggar!

1) Vad ville du bli när du var liten?
När jag var liten drömde jag om att vara arkeolog och få resa runt världen och hitta fynd. Jag hade även ett stort intresse för djur och ville länge bli veterinär. Men det var då, sen fick jag andra drömmar!

2) Vad är du idag? 
Idag är jag lic. personlig tränare med vidareutbildning inom träning under och efter graviditet, utbildad hälsocoach och diplomerad massör. Jag jobbar också halvtid som personlig assistent!

3) Vart vill du helst resa?
Oj, den listan är sååå lång! Jag älskar ju att resa 😀 Jag och Killen planerar en jorden-runt-resa om ett par år, men näst på tur står Tanzania med en tur upp på Kilimanjaro och sedan en sväng till Zanzibar.

 


4) Var ser du dig själv om 5 år?
Hmm, om fem år? Jag hoppas självklart att jag då jobbar heltid som peronlig tränare och kan försörja mig på mig egna företag. Jag hoppas också att jag bor eller snart ska flytta till ett hus och att vi två (jag och Pelle) snart ska bli tre. Inget är planerat, utan allt blir när det blir. Just nu satsar jag på företaget och njuter av att vara där jag är i livet!

5) Rött eller vitt? 
Rött – när jag nu väl dricker (händer inte så ofta) så väljer jag alltid rött. Det är godast – vitt har jag aldrig riktigt tyckt om!

6) Sommar eller vinter?
Sommar, sommar, sommar! Jag älskar värme, jag älskar sol, jag älskar ljus, jag älskar sommaren 😀

7) Skog eller hav?
Skogen! Jag är uppvuxen med skogen runt omkring mig och för mig är det något magiskt med allt det gröna och lugnet som det ger mig!

 


8) Vad gör dig ledsen?
Att se andra lida och fara illa, fysiskt som psykiskt, är fruktansvärt och något som får mig att må dåligt och bli ledsen.

9) Vad är det bästa du vet?
Att göra sånt som får mig att må bra. Vara med vänner och familj, äta god mat, träna och njuta av livet!


Jag skickar vidare blog awarden till:

Sofie

Linda

Victoria

Josefin

Linn

Heja heja!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Åh! Tack för awarden^^ Ska se om jag svarar vidare på den i ett annat inlägg 🙂

    Svar:
    Gör det, spännande att se dina svar 🙂
    Emma Barremyr
  2. fruwidlund

    Rolig läsning, tack! Och vad roligt att få se vilka bloggar du läser också, tipsa gärna mer om det! Läser du många bloggar? Har sett att du har en liten länklista till höger, men är det några fler du tittar till? Kram

    Svar:
    Kul att du gillade det 😀 läser inte många bloggar, men ska fixa ett inlägg om det 😀 kram
    Emma Barremyr
  3. Teresia

    Åh vad rolig er resa lät! Min drömresa :). Tur på Kilimanjaro! Wow! Har ni bokat resan? Oj vad nyfiken jag blev :).

    Tack för en superbra blogg! Kikar in här dagligen :).

    Svar:
    Ja, det är en resa jag länge velat göra! Taken är att vi ska fira nyår 2013/2014 där nere, men det är inte bokat och klart än. Det beror lite på ekonomin och vad flygbiljetterna kostar framöver 🙂 Blir den av får ni självklart höra om den här på bloggen! Kul att du gillar bloggen och tack för din kommentar!
    Emma Barremyr
  4. Josefin

    roligt att läsa (: Och tack! Svarade på frågorna för ett par veckor sedan så de finns redan i bloggen, men massor tack för vidareskickningen 😉

    Svar:
    Jasså, det har jag missat :p får leta reda på det och läsa din version också 😀
    Emma Barremyr
stats