Kost

  Superfood från Råvarubutiken

  Hej 
   
  Gabriella blev sugen på att beställa kakao från Råvarubutiken och undrade om jag kunde tipsa om fler roliga produkter att beställa när hon ändå skulle göra en beställning! Så jag tänkte dela med mig av en lista med lite superfood som finns där, både sånt jag testat och sånt som jag är sugen på att testa!
   
  Klicka på varan så länkas ni direkt till Råvarubutiken där ni kan läsa mer om produkten och dess dina egenskaper!
   
  * Strimlad kokos (gudagott)
  * Hampaprotein – det naturliga valet för dig som vill ha ett sunt proteintillskott
  * Vetegräs – har jag inte testat, men ska vara ett riktigt superfood!
  * Spirulinapulver – också ett superfood som jag är sugen på att testa!
  * Macapulver – ännu ett superfood som jag är sugen på att testa!
  * Nyponpulver – är gudomligt i gröt eller blandat med keso och kvarg
  * Rawfoodbollar – om man inte orkar göra själv!
   
  En liten lista 🙂 Dock kan jag sitta och spana och drömma mig bort i denna webshop hur länge som helst! Finns så mycket spännande och roligt som jag skulle vilja testa!
   
  Hoppas att ni hittar något som ni tycker verkar spännande att testa!
   
  Kram / Emma.
   
   
   
   

  2 svar till “Superfood från Råvarubutiken

  1. Gabriella skriver:

   Tack för listan Emma!

   Svar:
   Varsegod 😀
   Emma Barremyr
  2. Emma skriver:

   Åh nu blev jag hungrig!!! Mina favoriter är kakaon och kokosen!!

   Däremot har jag testar spiritulinapulver och vetegräs och det smakar… inte gott. Jag har testat i teer, i smoothies, i pannkakor, i gröten och flera andra ställen med tyvärr passar det inte någonstans (enligt mig). Det sväller väldigt mycket och tar över en hel del. Men om du beställer det måste du lova att tipsa om hur du äter det för nu ligger det bara och väntar i skåpet. Däremot är det extremt nyttigt men frågan är området är värt illamåendet :/

   Svar:
   Absolut, ska hojta till den dagen det händer 🙂 Har hört flera som sagt att det inte är så gott, men jag är så sugen på att testa just för näringens skull för att se hur jag mår, bättre eller bara illamående, haha 🙂 Tack för din kommetar iallafall 🙂
   Emma Barremyr

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.