Hej vänner ♥
Jag bakar ofta olika varianter på proteinkakor som är lätta att stoppa ner i väskan för att sedan äta direkt efter ett träningspass när energidepåerna behöver fyllas på. Denna gången blev det en variant på mina proteinkakor med päron och vanilj (som är min favorit hittills).
Ingredienser:
3 dl cashewnötter
1 dl havregryn
1 mosad banan
1 rivet päron
1/2 dl sesamfrön
1/2 dl riven kokos
1 tsk vaniljpulver
1 msk kokosolja
3 äggvitor
Sätt ugnen på 200 grader. Mixa cashewnötterna till ett mjöl och blanda ihop med övriga ingredienser. Klicka ut kakor på en plåt och grädda i ugnen i 10-15 minuter eller tills de fått lite färg.
Äts med fördel tillsammans med en klick keso.
Goda?
Väldigt goda!
Och himla enkla att göra hörrni – de är perfekta som mellan- eller efterträningsmål tillsammans med ett glas mjölk eller keso.
Kram / Emma.
Testade dessa. Dom var riktigt äckliga om jag ska vara ärlig.. Sesamfrönen fick det att lukta riktigt skumt här hemma också när dom väl låg i ugnen..
Låter gott! Men är tyvärr nötallergiker…Finns det något man kan byta ut nötterna mot tror du?
ÅÅÅåÅH vad gott ska smaka i helgen 😀
Vad gott! Jag är själv på jakt efter något att äta när man är på språng.
Ser jättefina ut!!!