Frukost - frukt

  Gör din egen apelsinjuice

  Hej 
   
   
  Vintertider innebär goda, saftiga och söta apelsiner och du kan enkelt göra din egen apelsinjuice. På så vis få du en alleles egen färskpressad juice sprängfylld av fina c-vitaminer och antioxidanter
   
  Fasligt gott.
   
  Halvera apelsinerna och kör dem i en citruspress. Häll upp juicen i en flaska – släng ned fruktköttet också om du gillar det. Förvara flaskan i kylen, drick och njut med en isbit eller två
   
  Kram / Emma.

  Ett svar till “Gör din egen apelsinjuice

  1. Madde skriver:

   Hej, hur länge kan man förvara juicen i kylen? Har hört att den typ ändrar ph-värde/tappar vitaminer om man inte dricker den direkt.. Juice man köper är ju pastöriserade eller med tillsatt socker för att de ska hålla. Kram

   Svar:
   Hej! Jag är tyvärr ingen expert på hur juicen ändrar karaktär om man inte dricker den direkt, men det låter konstigt om vitaminerna skulle försvinna bara för att man pressar upp dem till en juice. I kylskåpet håller den i några dagar 🙂 Kram
   Emma Barremyr

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.