Okategoriserade

  Matdagbok onsdag

  Hej ♥

   

  Jag har haft en lugn dag på jobbet och det enda roliga jag har haft för mig är att äta 🙂

   

  Frukost 9.00jordnötsgröt med topping + en kopp ingefärste med mjölk.

  Mellanmål 11.00 – riskaka med mandelsmör.

  Lunch 13.00quinoa- och sötpotatisbiffar med curryfisk och roccula.

  Mellanmål 14.30 – ännu en quinoa- och sötpotatisbiff.

  Mellanmål 16.30 – en stor tallrik vattenmelon och en kiwi.

  Middag 18.30 – en nyttig pizza med mozzarella, parma, roccula och tomat (ja idag igen)!

  Mellanmål 20.00 – ett äpple och en kopp ingefärste med mjölk.

   

  Här på jobbet är det långa dagar och en stor fördel vi har är att vi har gott om tid att laga mat till oss själva (när vi inte passar upp på brukaren). Jag brukar därför göra en matsedel till mig själv på jobbet, handla hit en hög med ingredienser och laga den mesta maten här. Det är känns väldigt lyxigt och även på jobbet lägger jag ner lite extra kärlek i maten (som alltid) och njuter sedan allt jag kan av det goda jag stoppar i mig! 😀

  Ett svar till “Matdagbok onsdag

  1. madde skriver:

   underbar blogg!

   vad jobbar du som? 🙂

   kram

   Svar:
   Tack, vad roligt att du gillar den 🙂 Just nu jobbar jag so personlig assistent!
   Emma Barremyr

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.