Emma Barremyr

Årets första

Hej kära ni   

Jag har varit ute på årets första löprunda. Det kändes alldeles underbart! Hade egentligen inte tänkt träna idag, men fick någon slags överenergikick, knöt på mig skorna och bara sprang, full av energi! Fast jag inte sprungit sen i oktober så gick 8,5 km förvånansvärt lätt. Uppladdningen med med en trerätters middag och massa ostbågar under gårdagskvällen, perfekt klädsel, en svalkande vind och superbra musik i öronen gav mig massa kraft och benen bara flög fram! Så jäkla härligt!

Här kommer lite bilder från den trevliga gårdagskvällen. Martin och Lina bjöd på trerätters, en förrätt med snittar och laxfyllda avokados, smördegsinbakad fläskfilé med kantarellsås och hasselbackspotatis till varmrätt samt chokladfondant och vispgrädde till efterrätt! Vid ankomst fick vi även en melondaiquiri och till maten serverades öl.

En lite suddig bild på mig och Pelle. Tyckte jag tog ett fint kort på Lina och Martin också, men fick stränga order att inte lägga ut den!

Nu ska jag fixa iordning mig för att åka bort till Färjestad och möta upp Lina, Martin, Julia och pappa och sen blir det hockey! KUUUUL 🙂

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats