Emma Barremyr

tisdag

Studenterna härjar för fullt och lilla Torsby har verkligen vaknat till liv igen. Det är något speciellt med våren i Torsby. Jag gillar det verkligen.
De soliga dagarna är de bästa.
Finns det något härligare än att vakna upp av att solen skiner in genom fönstret, fåglarna kvittrar, himmlen är blå och du vet att du har hela dagen framför dig. Den är din och du kan göra vad du vill!
Jag känner mig väldigt glad nu för tiden. Livet är så härligt och jag älskar att det är ljust större delen av tiden på dygnet.
Underbart!Jag kan inte förstå att det är ett helt år sedan jag tog studenten. Det känns som om det var igår. Det här året har gått jättefort. Och GUD vad jag längtar tillbaka! Jag saknar verkligen alla underbara människor. Vart tog alla vägen?
TA MIG TILLBAKA!

____________________________________________________________________________________

Kvällen igår tillbringades med älskade Ida!
Volleybollplanen + mys i soffan.
Underbar är du
<3

***

Jag är väligt dålig på att blogga nu, jag vet.
Jag ser att jag fortfarande har många som är inne och kikar. Det är kul, så jag ska försöka skriva lite oftare eftersom det verkar vara en del som är intresserade av det jag skriver.
Dagarna går så fort bara och jag hinner lixom inte med.

Jag och Lina har huset för oss själva idag. Vi sitter och väntar in Astrid. Blir tjejkväll och mys eftersom det är riktigt ruggigt ute just för tillfället. Men mys i soffan gillar vi också!

Imorgon ska jag träffa Linnea
<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats